Blog Listing

Zoebas naar de Orange Lions!

ZOEBAS ON TOUR!

Ja, je leest het goed! Na het succesvolle Zoebaskamp gaat Zoebas opnieuw de stadsgrens over, deze keer voor de derde en misschien wel beslissende wedstrijd van de ORANGE LIONS tegen Litouwen. De locatie is nog niet bekend gemaakt, maar zet vrijdagavond 22 februari in je agenda. Bij genoeg aanmeldingen regelen we een busreis zodat we gezellig met zijn allen kunnen! Neem je teamgenoot, moeder, vader en iedereen die het leuk lijkt om mee te gaan mee! 

Aanmelden kan via de volgende link
Attend op facebook: link

De organisatie is opzoek naar sponsoren die voor dit evenement een kleine bijdrage willen doen om de kosten (gedeeltelijk) te dekken. Wil jij graag jouw bedrijfsnaam aan deze nu al onvergetelijke avond in de geschiedenis van Zoebas hangen? Neem dan contact op met: and1_cedric@hotmail.com

Kosten

– Kosten inclusief busreis t/m 16 jaar – 20,50
– Kosten inclusief busreis 16 of ouder – 27,50