Blog Listing

Orange Lions 22 februari gaat door!! Bus is helemaal vol!

Goede avond Zoebassers!

Er zijn in totaal 58 aanmeldingen binnen en dat betekent dat wij 22 februari voor de eerste keer ooit met basketbalvereniging Zoebas naar een wedstrijd van het Nederlandse team gaan! Weer een nieuwe primeur voor onze bloeiende vereniging! Het belooft een prachtige en gezellige avond met topbasketbal tegen de nummer 6 van de wereld!
 
De vertrekplek zal bij de LUS (Mandela brug Rokkeveen kant) in Zoetermeer zijn. De vertrektijd zal later bekend gemaakt worden, hou rekening met een tijd tussen 17:00 en 18:00. 
 
De kaarten zijn uitgedraaid, de shirtjes besteld en de bus gereserveerd, dit betekent ook dat er dingen betaald moeten worden. 
 
We willen daarom vragen, mocht je dit nog niet gedaan hebben, om geld over te maken voor jou en eventuele aanhang die je hebt aangemeld. Doe dit voor 30 januari op rekeningnummer: NL28INGB0003589583 – o.v.v Oranje Basketbal + naam waarmee je je aangemeld hebt. 
 
– Kosten kaartjes, Oranje shirt en busreis t/m 15 jaar – 20,50 
– Kosten kaartjes, Oranje shirt en busreis 16 of ouder – 27,50