Sponsor worden? Klik hier

Blessure? Bel 079-3616246 of ga naar www.corpusactivum.nl

Slider

Eerste hulp bij sportblessures

Veiligheidop1 is een jong en dynamisch bedrijf op het gebied van Medical Service, Brandwacht Service, Veiligheidstrainingen, verkoop veiligheidsartikelen en adviesbureau voor o.a. bedrijven en hulpverleningsorganisaties.
Veiligheidop1 heeft haar ten doel gesteld om de veiligheid op bedrijven, instellingen, sportverenigingen en bij evenementen naar een hoger niveau te brengen.

Sinds de oprichting in 2009 hebben wij een krachtige groei door mogen maken. Inmiddels hebben wij een groot aantal opdrachtgevers aan ons klantenbestand toe mogen voegen. Van kleine zelfstandigen tot landelijke organisaties; allen weten dat hun totale veiligheidszaken, trainingen, of specifieke wensen in goede handen zijn bij ons.

Een explosief groeiend aantal mensen geniet van sport, actief of passief, individueel of in teamverband, recreatief of op topniveau. Sport ontstrest, sport is gezond, sport is vrijetijdsbesteding nummer 1, sport verbroedert, sport is mooi, spannend, en voor miljarden het meest geliefde kijkspel, langs de lijn of op TV.

Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom staan we er niet alleen wanneer het acuut nodig is maar ook op voorhand. Op basis daarvan sponsoren wij Zoebas om ook hier een basis te leggen op gebied van veiligheid.
Zorg dat ook u bent voorbereidt!

Uw veiligheid is onze prioriteit.

logodef

Veilig Sportklimaat

“Een vereniging die centraal staat in Zoetermeer waar een gezellige, prettige en veilige omgeving geboden wordt om te basketballen.”

Deze uitspraak is gedaan in het kader van Zoebas 2020, een breed beleidsplan waarlangs we de lijnen voor de toekomst van Zoebas op uit zetten. De afgelopen jaren hebben we ook gewerkt om de sfeer binnen Zoebas terug te krijgen. We denken dan ook dat we kunnen zeggen dat we een gezellige vereniging zijn.

Als je je veilig voelt bij een vereniging, voel je je ook prettig. Om deze reden is het bestuur aan de slag gegaan beleid te ontwikkelen voor het creëren van en 'Veilig Sportklimaat'.

Dit beleid richt zich op vier stromen:

Vanuit de NBB en NOC*NSF worden ondersteunende programma’s en trainingen gegeven. Deze trainingen zijn gratis, of voor een minimale bijdrage die we vanuit Zoebas gaan betalen.

Waar we wel mee zijn gestart is een VOG, Verklaring Omtrent Gedrag. Iedere vrijwilliger van Zoebas zal een VOG aan moeten vragen. Een VOG is niets anders als een verklaring van het Ministerie van Justitie dat de aanvrager van onbesproken gedrag is voor die punten waar de VOG voor aangevraagd wordt. In het geval bij Zoebas is dit de omgang met personen en met name de minderjarigen.
En ja, daar vallen ook de stoere binken en meiden van U20 en hoger onder, want ook voor die leeftijdsgroepen vinden wij een veilige omgeving belangrijk. Ook onze senioren moeten het gevoel hebben dat ze in een prettige en vooral veilige omgeving kunnen sporten.
Dit is n.l. niet altijd vanzelfsprekend, daar zijn helaas te veel voorbeelden van op te noemen.

Omdat wij vinden dat iedereen binnen Zoebas hiervoor in aanmerking komt, moet iedereen, incl. bestuur, deze verklaring kunnen overleggen. Uitzondering zijn de vrijwilligers voor de administratieve taken als de leden- en contributie administratie en onze mensen achter de Zoebar.

sponsors