• Basketball.nl App

    Of je nu zelf basketbalt, ouder bent van een kind dat op basketbal zit, of simpelweg liefhebber bent. Je wil graag weten wanneer, waar en tegen wie er gebasketbald wordt. Die informatie en meer vind je in de Basketball.nl app.

  • Ben je lid van Zoebas? Zorg dan dat je inlogt met het e-mailadres dat bekend is bij ons. Ben je geen lid, dan kun je je registreren met je eigen e-mailadres en ben je nergens van afhankelijk. Weet je niet welk email adres bekend is bij ons, stuur dan even een mailtje naar ledenadministratie@zoebas.nl.

    Leden jonger dan 16 jaar mogen nog niet zelf beslissen welke persoonlijke gegevens van hun op de website / app getoond mogen worden. daarom moeten ouders zich aanmelden bij de app en aangeven of de foto van hun kind in de app getoond mag worden. Als het goed is heeft één of meerdere ouders een emailadres doorgegeven bij het aanmelden. Met dit adres kan de ouder zich registreren.

    Leden onder de 16 jaar kunnen zelf verder als toeschouwer in de app inloggen. Wil je persoonlijke instellingen behouden na het opnieuw inloggen dan raden wij aan om te registreren als toeschouwer.

    Voor meer informatie over het gebruik van de App kan je vinden bij SportLink.