• Zoals de meesten van jullie ongetwijfeld hebben vernomen gaan vanaf a.s. zaterdag, 6 november, nieuwe coronamaatregelen in. Voor Zoebas betekent dit dat alle spelers en toeschouwers van 18 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs en ID bewijs moeten tonen. Dit geldt voor zowel trainingen als voor wedstrijden. Kinderen en jongeren t/m 17jaar en vrijwilligers (trainers, bardienst, tafelaars, scheidsrechters, coronahulp) hoeven geen QR code te tonen.

   

  Voorlopig gaat het als volgt:

   

  Trainingen

  De buitendeur blijft gesloten. De trainer laat iedereen binnen en scant van alle spelers en toeschouwers/ouders van 18 jaar en ouder de QR code van het coronatoegangsbewijs. 

   

  Wedstrijden

  De buitendeur blijft gesloten. De coronavrijwilliger zal iedereen binnenlaten en van alle spelers en toeschouwers van 18 jaar en ouder de QR code van het coronatoegangsbewijs scannen. We proberen zoveel mogelijk vrijwilligers te vinden voor het scannen. Helaas hebben we geen overschot aan vrijwilligers dus het kan voorkomen dat er niemand ingeroosterd kon worden. In dat geval zullen we de mensen achter de bar vragen deze taak over te nemen.

   

  Geen QR code betekent géén toegang tot de sporthal. Hierin zullen geen uitzonderingen gemaakt worden!

   

  Leeftijd is vaak lastig te schatten. Bij twijfel zal de QR code gescand moeten worden of de speler/toeschouwer moet aantonen dat hij/zij nog geen 18 is. Zorg dus altijd dat je iets meeneemt waar je naam en geboortedatum op staan (schoolpas/ID kaart/OV chipkaart o.i.d.), ook als je nog geen 18 jaar bent. 

   

  We rekenen op ieders medewerking. Laten we elkaar helpen en er samen het beste van maken. Wij zijn in ieder geval heel blij dat de trainingen en wedstrijden door kunnen gaan!

   

  Sportieve groeten,

  De Corona Commissie