• Update Coronabeleid

  Hieronder volgt een bericht van de CoronaCommissie


  Beste spelers en ouders/verzorgers,

  Allereerst een goed teken, we mogen nog lekker doorspelen! Wel met een aantal beperkende maatregelen n.a.v. de afgelopen persconferentie. Vandaar even een bericht over de volgende punten: 

  - Vanaf aanstaande maandag geen publiek bij de trainingen en wedstrijden
  - Opzoek naar vrijwilligers voor het scannen van de QR code 
  - Vrijwilligers hoeven geen QR code te laten zien bij Zoebas 
  - De Zoebar blijft open tot 20:00 


  Hieronder volgt een toelichting van bovenstaande informatie:

  Vanaf maandag is er helaas geen publiek meer toegestaan bij de trainingen en wedstrijden. Dat betekent dat alleen spelers, coaches, trainers en andere vrijwilligers (scheidsrechters, tafelaars, bardiensten en vrijwilligers voor het scannen van QR code) de zaal mogen betreden. We hopelijk natuurlijk dat dit na 3 weken weer mogelijk is, maar voor nu is het helaas zo.

  ‼️ Let op: spelers van 18 jaar en ouder dienen nog steeds hun QR code te laten zien bij trainingen en wedstrijden. Voor coaches, trainers en andere vrijwilligers geldt deze regel niet. 

  Vrijwilligers

  Omdat wij dus genoodzaakt zijn om bij de wedstrijden een QR code te scannen voor binnenkomst zijn wij dringend opzoek naar vrijwilligers (18+) die deze taak op willen pakken! Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit een best lastige of vervelende taak kan zijn, om die reden staat er ook een vergoeding tegenover van €15 euro per shift (een shift is ongeveer 2 tot 2,5 uur). Het is echter wel een zeer belangrijke taak, omdat er anders geen wedstrijden gespeeld kunnen worden! Lijkt het jou leuk om wat voor de club te betekenen, laat dit dan weten aan vrijwilligers@zoebas.nl. Zet in deze mail even je naam, telefoonnummer, beschikbaarheid en rekeningnummer. Ook voor meer informatie, of wanneer je bij andere taken wil helpen, kan je bij dit email adres terecht. Ben je jonger dan 18 jaar maar wil je wel graag helpen? Stuur dan alsnog even een mailtje dan kunnen wij kijken wat er mogelijk is! 
   
   

  Beschikbaarheid Zoebar

  De Zoebar blijft tijdens de wedstrijden open voor de spelers en de vrijwilligers. Om 20:00 moet de bar sluiten.