• Veiligheid

  Eerste hulp bij sportblessures

  Veiligheidop1 is een jong en dynamisch bedrijf op het gebied van Medical Service, Brandwacht Service, Veiligheidstrainingen, verkoop veiligheidsartikelen en adviesbureau voor o.a. bedrijven en hulpverleningsorganisaties.
  Veiligheidop1 heeft haar ten doel gesteld om de veiligheid op bedrijven, instellingen, sportverenigingen en bij evenementen naar een hoger niveau te brengen.

  Sinds de oprichting in 2009 hebben wij een krachtige groei door mogen maken. Inmiddels hebben wij een groot aantal opdrachtgevers aan ons klantenbestand toe mogen voegen. Van kleine zelfstandigen tot landelijke organisaties; allen weten dat hun totale veiligheidszaken, trainingen, of specifieke wensen in goede handen zijn bij ons.

  Een explosief groeiend aantal mensen geniet van sport, actief of passief, individueel of in teamverband, recreatief of op topniveau. Sport ontstrest, sport is gezond, sport is vrijetijdsbesteding nummer 1, sport verbroedert, sport is mooi, spannend, en voor miljarden het meest geliefde kijkspel, langs de lijn of op TV.

  Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom staan we er niet alleen wanneer het acuut nodig is maar ook op voorhand. Op basis daarvan sponsoren wij Zoebas om ook hier een basis te leggen op gebied van veiligheid.
  Zorg dat ook u bent voorbereidt!

  Uw veiligheid is onze prioriteit.

  logodef